Menü Bezárás

Karosszéria védőfólia

A karosszéria védő fólia egy 200mq vastag átlátszó poliuretán anyag, mely védelmet nyújt a fényezésnek. Autóra, motorra és biciklire egyaránt telepíthető. Öngyógyuló fóliák hő hatására a karcok eltűnnek a felületéből. Létezik fényes és matt kivitelben is. Így a matt fényezésre is lehet védőfóliát telepíteni.

Részleges fóliázás esetén sem kell aggódni,mert részben átereszti az uv-t így ugyan úgy fakul a fólia alatt is a fényezés ha eltávolításra kerül sor nem lesz különbség.

Szinte minden autó típusra van kész kiszerkesztett sablon ami alapján ki lehet vágni a fóliát így elkerülhető a fényezésen való vágás is. Az első szett tartalmazza a motorháztető 1/3-át, komplett első lökhárítót,fényszórók,ködlámpák,első sárvédő sarkak (ha nagyon előre nyúlnak),tükör borítás, hátsó bepakoló nyílás, kilincs mélyedések.

Ezeken a területeken kívül javaslom még : A-oszlopok, tető felső síkja, küszöbök, hátsó lökhárító sarkok.

A következő sérülések ellen véd a karosszéria védő fólia: Felverődő kavicsoktól, téli időben a sós létől, bogarak váladékától,bitumen nyomoktól, madarak ürülékének maró hatásától,horzsolások ellen, kulccsal való karcolások ellen, ágak okozta karcolása ellen, a gépi mosó karcolásaitól.

Célszerű új autóját már az első naptól védeni így eladásnál az eredeti gyári fényezés marad meg. Szükség esetén könnyedén és nyomtalanul eltávolítható.

3M venture shield és Hexis bodyface fóliát telepítek.

Kérjen egyedi árajánlatot elérhetőségem egyikén.