Menü Bezárás

Karosszéria Fóliázás

Mára már nagyon magas szintre fejlődött az autó karosszériájának bevonása fóliával. Ez lehet matt, fényes,metál, flipp-flopp, selyem fényű,struktúrált és króm hatású).A rendelkezésünkre álló fólia szín palettának már csak a fantázia szab határt.

A karosszéria fólia előnye, hogy az eredeti fényezés makulátlan marad alatta és bármikor maradéktalanul eltávolítható. Mára már szinte bármi megvalósítható bármilyen egyedi külsőt is szeretnénk varázsolni autónknak. Akár a céges autó flottát is hamar egyesíteni lehet az karosszéria fóliázással. Nagy divattá vált a nyomtatott grafika is hiszen bármilyen jó minőségű képet, designt tudunk telepíteni az autóra akár teljes vagy részleges fóliázásról legyen szó. Ezáltal egyedivé válik autója.

Ezt a fóliázási technológiát azoknak ajánlom akik pár napon belül új színben szeretnék látni autójukat megóvva a fényezést az időjárás viszontagságaitól az apró karcolásoktól és ellenáll az uv sugárzásnak, amely színtartósságot eredményez. A különbség fényezés és fóliázás között szinte láthatatlan. Az eredmény pedig teljesen egyedi, az egyetlen határ a képzelet. Ajánlom még cégeknek akik egyesíteni szeretnék az autóparkjukat. A legnagyobb és legjobb reklám felület az autó, hiszen járja a várost,országot. Ezáltal hamar eljut a célközönséghez és persze egy feltűnő autót mindenki megnéz. A mai technika lehetővé teszi a színesebb és feltűnőbb megjelenést. A nyomtatott fóliára egy átlátszó réteg is felkerül a tartósság érdekében, melynek előnye,hogy megvédi a nyomatot az időjárás viszontagságaitól.

3M és Avery fóliát telepítek autókra.

Ha bármi kérdése lenne kérem forduljon hozzám bizalommal!