Menü Bezárás

Épületüveg fóliázás

Manapság az erős uv sugárzástól célszerű védeni magunkat és a környezetünket. Hiszen kifakítja és felmelegíti tárgyainkat,égeti bőrünket. Ennek elkerülése érdekében javaslom a Skyfol épület üveg fóliák egyikét melynek előnyei a következők: Kint tartja a hőt és nem engedi át az uv sugarakat, mely a bőr leégéséhez és később egyéb káros elváltozásokhoz vezethet. És nem utolsó sorban üvegtörés esetén egyben tartja az üveget a fólia,tehát szilánk védelmet nyújt.

Létezik kifejezetten biztonsági fólia,mely védelmet nyújt a betörés ellen (a biztonsági fólia telepítésről műbizonylatot állítok ki). Szűri az uv sugárzást,így kirakatok üvegére is célszerű telepíteni. Ezek áttetsző fóliák így ténylegesen a védelem a fő szempont ez már az anyag vastagságán is látszik 100mq, 175mq illetve az erős ragasztója végett.

A hővédő fóliák lehetnek beltéri és kültériek -utóbbi hatékonyabb- csökkentik a belső hőmérsékletet azáltal, hogy nem eresztik át a hőt. Minél sötétebb a fólia annál nagyobb a hővédelme és annál jobban gátolja a belátást is.

Főleg gyermekeink vannak kitéve az uv sugárzás veszélyeinek, így óvjuk őket amivel csak lehet a felesleges uv sugárzás ellen.

Kapható tejüveg hatású fólia is főleg olyan helyekre (wc,fürdő) ahová nem szeretnénk,hogy belássanak vagy éppen eltakarni szeretnénk valamit. Ahol nem fontos a kilátás csak a fényáteresztés.

Ajánlat kéréssel kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal!